جراح پلاستیک قادر است تمامی جراحی های مرتبط با بخش های مختلف بدن را به خوبی انجام دهد. در اصل انتخاب جراح پلاستیک ماهر و خوب برای فردی که تمایل به انجام یکی ازروش های زیبایی دارد بسیار مهم است، زیرا نتیجه حاصل از جراحی پلاستیک در زیبایی اندام یا چهره فرد تاثیر بسزایی دارد.

فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی یک دوره عمومی را برای کسب مهارت پشت سر می گذارد و پس از آن نیز یک دوره سه ساله را برای کسب مدرک فوق تخصصی سپری می کند تا به خوبی تمام مهارت های مورد نیاز را کسب کند.

همان گونه که می دانید جراحی های پلاستیک برای بهبود ظاهر و افزایش زیبایی انجام می شوند، بنابراین باید به بهترین نحو ممکن انجام شوند تا فرد از نتیجه رضایت کامل داشته باشد.

در جراحی پلاستیک چه نوع مشکلاتی درمان می شود؟

جراحی پلاستیک و جراحی زیبایی اهداف متفاوت دارند. با وجود اینکه هر دوی این جراحی ها باعث بهبود شکل بدن بیمار می شود، ولی این دو روش از نظر اهداف درمانی، روش های آموزشی و تحقیقاتی با هم تفاوت هایی دارند.

روش ها، تکنیک ها و اصول جراحی زیبایی بر بهبود ظاهر بیمار تمرکز دارد؛ به عبارتی بهبود نقص های زیبایی، قرینگی و فرم‌دهی مناسب اعضا از اهداف اصلی این روش درمانی هستند. جراحی زیبایی روی همه نواحی سر، گردن و بدن قابل انجام است. همچنین اینکه جراحی زیبایی روی نقاطی که از نظر عملکردی سالم هستند و در صورت رضایت خود فرد انجام می شود. این عمل ها توسط پزشکان متخصص در رشته های مختلف از جمله جراحان پلاستیک انجام خواهند شد.

از طرفی دیگر شما می‌ توانید برای رفع هرگونه نقصی به یک جراح پلاستیک مراجعه کنید. جراحی سینه، جراحی بینی، ابدومینوپلاستی، لابیاپلاستی، بلفاروپلاستی، رینوپلاستی، ماموپلاستی،، ترمیم چانه، اتوپلاستی، لیپوساکشن، جراحی پلک، لیپوماتیک، تعدیل چهره و لیفتینگ صورت از مهم‌ترین دلایل مراجعه افراد به جراح پلاستیک است.

به علاوه رفع عوارضی مانند سوختگی و مواردی که موجب ایجاد اختلال زندگی روزمره افراد می‌ شود مانند اختلالات تنفسی بینی را نیز می ‌توان با جراحی پلاستیک رفع کرد.

به طور خلاصه جراح پلاستیک در کنار زیباسازی، به بازسازی سطوح و نواقص پوست و بافت ‌های آسیب ‌دیده بدن نیز می ‌پردازد.

برخی از خدمات جراح پلاستیک

  • جراحی پلاستیک بینی یا رینوپلاستی
  • جراحی زیبایی گوش یا اتوپلاستی
  • جراحی زیبایی پلک یا بلفاروپلاستی
  • تمامی جراحی های مرتبط با سینه مانند پروتز سینه یا بزرگ کردن سینه، ماموپلاستی یا کوچک کردن سینه، ماستوپکسی یا لیفت سینه
  • انواع روش های پیکرتراشی مانند لیپوماتیک، لیپولیز و غیره
  • جراحی شکم یا ابدومینوپلاستی
  • جراحی چانه شامل کوچک کردن چانه یا بزرگ کردن چانه
جراح پلاستیک را چگونه انتخاب کنیم؟
جراح پلاستیک را چگونه انتخاب کنیم؟

نتایج حاصل از جراحی پلاستیک

این نکته را بدانید که جراح پلاستیک  فقط می ‌تواند اتفاقات درون اتاق عمل را کنترل کند و مراقبت های بعد از جراحی که در نتیجه جراحی بسیار تاثیر گذار است به خودتان بستگی دارد. به طور کلی هرقدر جراح پلاستیک کارش را با مهارت بیشتری انجام دهد، نتیجه نهایی می تواند تضمینی جهت ارتقای شغلی و افزایش مراجعه کنندگان به آن جراح باشد.

اگر مایل نیستید پروسه‌ای را که جراح بعد از جراحی به شما توصیه می کند را انجام دهید، پس نباید انتظار نتیجه عالی را هم داشته باشید.

خطرات جراحی پلاستیک چیست؟

همانند هر جراحی دیگری، جراحی پلاستیک هم خطراتی برای فرد در پی خواهد داشت که در ادامه به برخی از آن ها اشاره شده است. البته احتمال به وجود آمدن این خطرات بستگی به نوع عمل و ناحیه مورد جراحی دارد. همچنین تجربه جراح و سلامت کلی بیمار نیز اهمیت بسیار بالایی دارد. برخی جراحی ها خطرات خاصی در پی دارند، ولی خطرات کلی این جراحی به شرح زیر است:

  • درد و ناراحتی
  • حالت تهوع
  • بی‌حسی و واکنش‌های مغایر به بیهوشی
  • خونریزی
  • عفونت
  • ایجاد اسکار و جای بخیه

نحوه انتخاب بهترین جراح پلاستیک

در اینجا به برخی از نکات مهم و لازم برای شناسایی بهترین جراح پلاستیک اشاره شده است:

  • بررسی اسناد و مدارک تحصیلی و پژوهشی در زمینه تخصص مورد نظر و تعداد پژوهش های معتبر در این زمینه
  • تعداد جراحی های موفقیت آمیز در زمینه جراحی موردنظر
  • میزان تجربه و مهارت بالای پزشک در انجام عمل جراحی
  • ارزیابی سطح آمادگی های جسمی و روحی پزشک مربوطه

جهت بررسی این موارد، ابتدا به کمک جستجو در گوگل و وب سایت های معتبر یا حتی با پرس و جو از اطرافیان و آشنایان خود، می توانید یک لیست از بهترین جراحان پلاستیک تهیه نمایید.

سپس با تحقیق و تفحص در مورد هر یک به صورت جداگانه و با در نظر گرفتن فاکتورهایی مثل خدماتی انجام داده و محل زندگی خود، لیستی از چند جراح مورد نظر را انتخاب کنید. در آخر به مطب آن ها مراجعه نموده و با پزشک مورد نظر مشاوره نمایید. با این کار نسبت به بسیاری از ویژگی های او آگاه خواهید شد.

همچنین می توانید با بیماران و مراجعه کنندگانی که در مطب حضور دارند صحبت نموده و از میزان رضایت آن ها مطلع شوید.

به این مقاله امتیاز دهید

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *