پايين بودن سينه از پروتز بعد از عمل پروتزیا افتادگی سینه پس از عمل ممکن است به چند علت بازگردانده شود:

  1. تناسب و انتخاب نامناسب اندازه و شکل پروتز: انتخاب اندازه و شکل پروتز سينه بسیار مهم است و باید با تناسب بدن و شکل سينه طبیعی تطابق داشته باشد. اگر پروتز سينه بیش از حد بزرگ یا کوچک یا شکل آن نامناسب باشد، ممکن است باعث پايين بودن سينه پس از عمل شود.
  2. عوامل جراحی: تکنیک جراحی و موقعیت پروتز در زیر بافت سينه نیز ممکن است بر تراز سينه پس از عمل تأثير بگذارد. عواملی مانند موقعیت و اندازه جيب پروتز و جا به جایی پروتز در سینه می‌تواند بر تراز سينه تأثير گذارد و در نتیجه باعث پايين بودن سينه شود.
  3. تغییرات طبیعی بافت بعد از عمل: پس از عمل پروتز سينه، بافت‌های بدن و سينه ممکن است تغییر کنند و این ممکن است باعث تغییر تراز سينه شود. به عنوان مثال، تغییرات طبیعی و عادی باروری و پیری، تغییرات وزن، یا تغییرات هورمونی می‌تواند تأثير گذار باشد.
  4. عوامل فیزیولوژیک: پس از عمل پروتز سينه، عمدتاً در اثر تورم و التهاب، ممکن است تراز سينه برای مدتی کمی پایين‌تر باشد. با این حال، این مشکل عموماً در طی زمان بهبود می‌یابد و سينه به تراز طبیعی خود برگردانده می‌شود.

در هر صورت، اگر با تغییرات عمل پروتز سينه خود ناراضی هستید، بهتر است با پزشک خود در ارتباط باشید. پزشک شما بهترین منبع برای تشخیص دقیق علت پايين بودن سينه پس از عمل پروتز سينه است و می‌تواند پاسخ‌های دقیق و متناسب با وضعیت شما را ارائه دهد و به شما راهنمایی کند که چه اقداماتی باید برای رفع این مشکل انجام دهید.

پايين بودن سينه از پروتز بعد از عمل پروتز

راه درمان پايين بودن سينه پس از عمل پروتز سينه


درمان پايين بودن سينه (فتادگی سینه) پس از عمل پروتز سينه، بستگی به علت اصلی این مشکل دارد. برخی از راه‌های ممکن برای درمان این مشکل عبارتند از:

  1. تغییر پروتز: اگر پروتز سينه اندازه‌ی نامناسبی داشته باشد، ممکن است با تغییر پروتز و انتخاب یک پروتز با اندازه و شکل مناسب، تراز سينه برگردانده شود. در این مورد، مشاوره با پزشک یا تکنسین پروتز سينه می‌تواند کمک کننده باشد.
  2. جراحی مجدد: در برخی مواقع، اگر تکنیک جراحی یا موقعیت پروتز در سینه نامناسب بوده باشد، نیاز به جراحی مجدد جهت تعویض یا تنظیم پروتز ممکن است باشد. این مورد نیاز به مشاوره با پزشک جراح و تصمیم‌گیری مشترک بین پزشک و بیمار دارد.
  3. تمرینات تراز سينه: برخی تمرینات تراز سينه، مانند تمرینات استقامتی و تقویتی، ممکن است به بهبود تراز سينه کمک کنند. با این حال، قبل از شروع هر گونه تمرین جدید، بهتر است با پزشک خود مشورت کرده و راهنمایی‌های لازم را دریافت کنید.
  4. صبر و انتظار: در برخی مواقع، تغییرات تراز سينه پس از عمل پروتز سينه عوارض موقتی است که به مرور زمان بهبود می‌یابد و نیازی به درمان خاصی ندارد. صبر و انتظار و پی‌گیری مراجعه‌های منظم به پزشک خود ممکن است کافی باشد.
به این مقاله امتیاز دهید

دکتر فرخ سواددارAuthor posts

Avatar for دکتر فرخ سواددار

فوق تخصصی جراحی پلاستیک دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی / رتبه اول آزمون ورودی جراحی پلاستیک / رتبه اول برد کتبی جراحی پلاستیک / هیأت علمی دانشگاه و معاونت آموزشی گروه جراحی

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *